got lalesi 

kapat
  1. leman'da bir bolumun adiydi bu.
    (child, 15.04.2006 06:22)
  2. bir küfürdür.
    (2000cc, 06.08.2006 04:53)
  3. kasapların, koyunun götüne sıkıştırdıkları çiçek. herkes gül sanar
    (karga, 06.08.2006 10:47)
  4. (bkz: basur)
    (bkz: hemoroid)
    (zamazingo, 06.08.2006 11:53)
  5. (bkz: aks lalesi)
    (devedikeni, 06.08.2006 12:03)
  6. abazanca dilinde kullanılan küfür literatürüne girmesi yakın zamanda gerçekleşen deyimlerden biridir.bunu 'am biti,amcık hoşafı,am kompostosu,döl gülü' gibi çeşitli şekillerde çoğalatabiliriz,üretebiliriz.
    (sanitarium, 11.07.2007 20:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» abbas bariz » hz ebubekir » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » bi biskreme verdim » ananin tarihi eserleri » azami » 404 not found » epilog » universite ortaminda hatun kaldirmak » erkeklerden soguma sebepleri » bencil insan tavirlari » guzel gozlu ince dudakli erkekler » eskisehir tren gari » iskenderun un tarihi eserleri » sevmek » eticin » tumer » sirinler i gormek icin kokain kullanan cocuk » tumer metin » amy lee » ii elizabeth » karanligin lideri » bey abi » aklovir » buraya kadar anlamadiginiz bir yer var mi » joe wright » dusunmemek hakkinda dusunmek » criss angel » ilber ortayli a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa