got ile sik arasinda fark yaratmis sozluk konsepti 

kapat
  1. got yazarsan agir hakaret ve argo icermez ama sik olursa silinir.

bunu da sil ey sozluk ama gotler kalsin

yazmak zorundaydim eger sizin gibi konusup yasamaktansa kendim gibi konusup olmeyi tercih ederim!
    #2600284 (mayolu pogaca, 17.11.2007 15:01)

© 2008 - uludağ sözlük

got ile sik arasinda fark yaratmis sozluk konsepti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. got ile sik arasinda fark yaratmis sozluk konsepti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu got ile sik arasinda fark yaratmis sozluk konsepti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ask guldurur » marxci sscb nin can cekisip tarihe karismasi » aseksueller mi dover escinseller mi » 3 telli bass gitar » polat alemdar in eroinman olmasi » arcadium » it won t be long » fake you » yerden kalkan ilk ucak » yastikalti bank » cihan unal » tanrinin egosu » cuneyt arkin vs polat alemdar » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » 50 cent » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » amc » iskur bana is bul » kaynima kaydim » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » ahmet karayay » olmek istemek ama olememek » sir isaac » sevebilme ihtimalini sevmek » i guess you re right » guney kore » sener eruygur » zeplin » fifa 09 » ah muhsin unlu » halusinasyon