got gibi kalmak 

kapat
  1. ortada kalmanın argodaki söylemi. aslında günlük hayatta sıkça duymazlıktan gelinir taa ki başına geldiğinde "zank!" diye kalınca.
    ör: terkedilen sevgilinin hali.
    öss kazanamayan genç.
    sınıfta kalmak.
    ...
    (gider)
    #1313237 (scarface, 16.02.2007 22:20 ~ 22:23)
  2. rtw* oynarken scipii roma ordumun sayıca dört katı olan got** ordusunu paramparça etmesi sonucunda savaş alanından sağ kaçmayı başarmış birkaç got askerinden biri gibi olmak.
    #1313270 (Khutuck, 16.02.2007 22:25)
  3. efendim, eski sevgili hala ergenlik sendromlarını yaşamaktadır... e tabi bünye her gün makyaj hikayelerini anlatan, kasım kasım kasılan hatundan belli bir zaman sonra sıkılıyor...
    akabinde, hatunun mesajlarına cevap verilmez, telefon hep meşgule düşürülür...
    bir hafta kadar süre geçer en son aramasından sonra, bir mesaj gelir... resimlerimi gönder diye... eyvallah olarak cevap atılır... hatun kişisi sinirini çıkaramamıştır... bir hafta süre daha sonra,
    + ezik insan... allah belanı versin senin... dalga geçtim zaten seninle vs vs diye mesaj atar...
    - cevap yok...
    ertesi gün...
    + o tipiyle nasıl sevgili bulacaksa, salak işte... zaten ben de tek takılmaktan sıkılmıştım o yüzden çıktım onunla...sonra baktım sıkmaya başladı, bıraktım işte... (sözde yanlış kişiye giden mesaj)

üzülmesi istenmeyen eski sevgili, bardağı taşırmıştır...
    - gerizekalı insan modeli *. o kadar makyaj yapacağına iki kitap okusaydın da biraz kültür yapsaydın, karşımda mal mal susmayasaydın da bırakmasaydım seni... zaten senden daha güzelini, daha zekisini, daha iyisini bulmasaydım bırakmazdım seni... aa pardon sen bıraktın beni, telefonlarımı açmadın, mesajlarıma hiç cevap vermedin... ama bırak ta terkedilmenin acısını yaşayayım... çok üzgünüm zaten, bir de böyle şeyler söyleme... daha çok acıyorum kendime...*

+ cevap yok = göt gibi kalmak....
    #1313291 (gazoz_kapagi, 16.02.2007 22:29)
  4. kurban bayramında kurban kesmeyenlerin, ibadetlerini farklı şekilde de yerine getirmek isteyenlerin olabileceği ihtimalini göz önünde bulundurmadan geyik yapmaya çalışma ve sonrasında ortada kalma durumudur.

msn de konuşulmaktadır, saat 23,00 civarıdır ve isimler dışında muhabbetin zerresine dokunulmamıştır:

alonejuveline: yafru naber, iyi bayramlar

karşıdaki hatun kişisi: ii bayramlar sana daaaaa, ii yavrucumm
    sen nasısın
    alonejuveline: evde misaifr bekliom canm ne yapiimm..
    kaldık buralarda..
    sen beklemiomusun
    karşıdaki hatun kişisi: bu saatte beklemiosss
    artıkkk
    alonejuveline: gerçi doğru ben de eşofmanları giydim canm bu saatte kadar
    beklenmez tabe
    karşıdaki hatun kişisi: yane hayatııım
    alonejuveline: alnına kan sürdün mü bakiimm. gerçi ben 7 sene önce
    bırakmıştım o işleri ama
    karşıdaki hatun kişisi: biz kurban kesmioskii kan süriim
    mehmetçik vakfına verios biz
    alonejuveline: hımm, güzel düşünce
    karşıdaki hatun kişisi: ......(ses yok)
    alonejuveline: ......(ses yok)

saat 23,20 ve hala ses yoktur.
    #2727692 (alonejuveline, 21.12.2007 23:24)

© 2008 - uludağ sözlük

got gibi kalmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. got gibi kalmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu got gibi kalmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» genetik determinizm » olsa verirdim » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » coleslaw » kalabalik yerlerde sozluk okuyamamak » hak ve esitlik partisi » ilk ucus » kaderimin cv si » olasilik » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » hire otel » frikigin cift vurusa donusmesi » aydin karabulut » uludag sozluk un gelecegi icin yapilan aciklama » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » john travolta » basliklari alt alta okumak » no poetry » bitlis te bes minare » dunyanin en mutevazi adami » melda irmakkesen » avrupa birliginin sozlugu okumasi » dayanilmaz kelimeler » kadin erkek esitligi » etkisiz hale getirmek » jan jojem » adam smith » ati radeon hd 3850 » till there was you » tarhana