got boku 

kapat
  1. garip bir hakaret şekli.
    bok demenin ağdalısı.
    boku geldiği yeri yani memleketini de belirterek nitelemek.
    (bkz: kıç kağıdı)
    #1126287 (sıçtırtma lamasına, 08.01.2007 22:36)
  2. japonya'daki bir yakın dövüş sporu. got, japonca'da ruh demektir, boku ise kaşağı. ruh kaşağısı gibi bir anlamı vardır, yani ruhu dinlendirmek, terbiye etmek gibi anlamlara gelir. bu dövüş tekniğinde, sadece burun ve sağ işaret parmağı kullanılır.

not: evet, got'umden salladım.
    #1126632 (opel zebra, 08.01.2007 23:48)

© 2008 - uludağ sözlük

got boku başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. got boku ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu got boku nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir okulda yasanabilecek en dumur olay » iran in 8 pkk liyi idam etmesi » yellow » dolmusta hasin bakislarla hatunlari orgazm etmek » cix mekanda ayran icmek » propaganda » zenginin tesellisi » vize kagidina entry giren ogrenci » ne mutlu anadoluluyum diyene » eline almak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games