gosterelim anam 

kapat
  1. bir tecavuzcu coskun klasigi.

http://youtube.com/watch?v=RLOicRpkZoQ +
    (soyle-boyle, 13.11.2006 12:30)
  2. Tecavüzcü coşkunun bir filmde bir adres soran kıza fermuarını açıp söylediği cümle. * *
    (Asabisin galiba, 28.12.2006 22:16)
  3. -bakar mısınız
    -buyur bacım
    -bakkal var mı buralarda
    -gösterelim anam
    *
    (zebani, 28.12.2006 22:35)
  4. tecavuzcu coskun abimizin köy kahvesindeki tüm abilerle beraber mujde ar a karşı giriştiği hareket.
    (rommel, 28.12.2006 22:36)
  5. ---spoiler---
    aynı replik aynı şekilde az sonra müjde ar'ın peşinden giden belalısı "iyilerin can düşmanı" kaya'ya da sarfedilecektir.
    ---spoiler---
    (düttürü hanzo, 23.03.2007 13:53)
  6. arabesk filmindeki unutulmaz repliktir.
    (dobrowski, 23.03.2007 18:06)
  7. arabesk filminde ki meşhur coskun repliği.

heralde yeşilcam kötü karakterler zirvesi yapıyorlardı zira bütün kötü adamlar o kahvede.
    tam yerine gelmiş.
    (tigra, 01.08.2007 00:13)
  8. bu sahnede müjde ar kahveden içeri girip de herkes susunca sakallı tipin "karıı" demesi ayrı bir komiktir.

http://www.youtube.com/watch?v=72G3T9WPRoM +
    (dedirten durum, 12.09.2007 22:31)
  9. göstermek istenilen şey masumcana bir pul koleksiyonudur yalnız, aman ha yanlış anlaşılmamalıdır.
    (filozofil, 12.09.2007 22:45)
  10. -beni değil kamyoncuyu yakalayacaksınız
    +kamyoncuyu yakalayıp da ne yapalım, sapık mıyız biz?*
    (hayaser, 09.04.2008 13:59)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» mahir cayan » is yerindeki anlasilmaz durgunluk » yukari hinzeverek camii » sozluge zaman harcayan yazar kisisi » burhan altintop » babanin sinavin nasil gectigini sormasi » goksu parki » karagumruk yanmasin » citlembik » boga burcu erkegi aslan burcu kadini iliskisi » faruk ayakkabi » 16 mayis 2008 besiktas ct turk telekom maci » balgam cekmek » the darkness » stop this song » libero » ersin duzen » sinan cemgil » denizi duyuyorum yine » iyilik ve kotuluk » emre altug » akp hukumeti » ingilizler » turk polisi tarafindan soyularak dovulen doktor » aptal sarisin » izeltas » abazanov kardesler » kamyon ceker 10 20 ton gonlum ceker paris hilton » sekerpinar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa