gorurur gormez kopartiyo insani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. gormez olsun
  2. kemal gormez
  3. gunes gormez basliklar
  4. fakat kor olanlar gormez bu hali
  5. tek seni cilveli istanbul gormez olaydim
  6. basliga gorur gormez asik olmak
  7. projeyi gorur gormez kabul ettim
  8. kimse gormez diye yirtik don giymek
  9. seda sayan i ekranda gorur gormez zap yapmak
  10. kimse gormez diye yirtik corap giymek

© 2008 - uludağ sözlük

gorurur gormez kopartiyo insani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gorurur gormez kopartiyo insani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gorurur gormez kopartiyo insani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» niye ataturk posteri niye kanuni degil mesela » nothing else matters » uye lol » kadinlarin sacma sapan seyleri hatirlama sorunsali » sonata arctica » aldatan sevgili » bayer giants leverkusen » bende de 5 as var » miss me blind » i love this game » arda turan » soluk borusundan iceri kacan apranax fort » mutlu olmak icin » uc bes kisi » resmi ideolojinin yetistirdigi insan tipi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgili » hayko cepkin » dayi yiyen diyaloglari » gimp » hadi simdi nabican » yar bana varmadi » sanri » canim evlenmek istiyor ulan » respect my authority » seri halde arti oy veren melek » erkegin kupe takmasi » stifler » herkes vatanini sever » aura noir » surrealizm manifestosu