gorup kinanan yalnizken aynisi yapilan hareketler 

kapat
  1. efendim. insan ne denirse densin megoloman bir canlıdır. şimdi, diyelim ki eve çocuklu misafir geldi. çocuk da soktu parmağını burnuna, arkeolojik kazı yapıyormuş edasıyla burnunu karıştırmakta. ev sahibi, "ayy ne iğrençççç!" diyerek anneyi küçük düşürür * * ve anne de bu küçük düşmenin acısını beş kardeşle çocuğa yansıtır. misafirler gider ve ev sahibi, alır kumansadını, geçer televizyonun başına. bir elinde kumanda, diğer eli burunda, parmağıyla o burun deliğini deşer de deşer. çıkan sümüğü de koltuğun altına bi güzel sürer. evet ne diyordum. kültürlü, medeni v.s. gözükmek için sarfedilen çaba sonunda, insanın foyası yalnızken çıkar meydana.
    (bkz: biri bizi gözetliyor)
    #1838404 (parazit, 29.06.2007 03:14)
  2. *birinin başka birini dikizlediğine şahit olur ayıplarsınız evde bizzat karşı komuşuyu gözünüzle yer btitirsiniz.
    *minibüste gaz kaçıranın anüsüne mantar tıkamak gelir içinizden..ama evdeyken ohhhh ne ala..
    *harrkkkgghhttt ppuhhgggkk şeklinde yola nokta atışı yapan insan evladını kınanma manyağı edersiniz..lavaboda yalnız kalınca şöpedek diye aynı yansıma sesle indirirsiniz birikeni boğazda.
    *adam esnerken midesini bile görmüşsünüzdür elini kapamadığından tii kaka terbisesizdir o..ama siz evde karnınızı kaşıyıp donla yatarken o el esnerken ağza bir türlü gitmez..

e daha gider bu..
    #1838501 (Kuresel Ashirma, 29.06.2007 04:22)
  3. yalnizken yapılması gereken hareketlerdir. otobuste osurmakla, kendi ozel arabanizda osurmanin arasinda yaklasık 30 kisilik bir fark vardir.
    #1838514 (laxx, 29.06.2007 04:35)
  4. yemeği çatal, bıçak gibi aletler yerine elle yeme.
    #1838520 (tazmaniann, 29.06.2007 04:39)

© 2008 - uludağ sözlük

gorup kinanan yalnizken aynisi yapilan hareketler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gorup kinanan yalnizken aynisi yapilan hareketler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gorup kinanan yalnizken aynisi yapilan hareketler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatil sonrasi ise baslamak » bir tarihi hezimet olarak 4 1 lik sonuc » fenerbahceye saldirmanin dayanilmaz hafifligi » 18 yasinda kizlarla gezmek varken sozluge girdim » emo » bir gozyasi gozuktu gozlerinde dusmek uzere » dunya kadar malin olacagina findik kadar » yaran baslik yonlendirmeleri » artik melek degilim » rolex » biz daha olmedik ulan » foca fatihi » meydanbenim » gulce » juande ramos » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » konferans vermek » yorgandan ev yapmak » kurtlerin hizla cogalip istila etme cabasi » kecilere prezervatif takmak » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » myspace » turgay bahadir » ayse ozyilmazel » makarna sicmak » turkiye de milliyetcilik » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » nihat koray » hey dostum fransa demistin irak cikti » idgami misleyn » banu guven