gorunumlu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ufo gorunumlu ucak
  2. sahin gorunumlu bmw
  3. saf gorunumlu malliklar
  4. wc gorunumlu kerhane
  5. mac os x gorunumlu windows xp
  6. ipod gorunumlu mp4
  7. metal gorunumlu ametal
  8. citir gorunumlu kasar
  9. gotik gorunumlu ev kizi
  10. sevgili gorunumlu katil

© 2008 - uludağ sözlük

gorunumlu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gorunumlu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gorunumlu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekon u sulandirma plani » ataturk geri donse soylecegi soz » jet turleri » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » ismail aq » polat alemdar in kafasiyla 7 tane yarmayi dovmesi » ati radeon hd 3850 » vicdani ret » ridvan dilmen » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » otuz kupona alinmadi bu vatan » yandaki okul servisi » ask yaralar » horozu cok olan koy » bir namus gosteresi olarak kara carsaf » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » we rise » istek ezan hatti » cinayet isledikten sonra duvara yazi yazmak » lise yillari » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » star gazetesi » dibutil suksinat » 6 aralik 2000 galatasaray paris saint germain maci » ben hep kendime cikan bir yokustum » tala karinca yumurtasi yagi » sac oynama aliskanligi » super mario bolum sonu bayragi » objebi » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » stevemcqueen olmak