gorundugu gibi degil aciklayabilirim 

kapat
  1. herşey tam göründüğü gibi ve fena halde çarşafa doladık ın refleks çarpıtılması.. zaman kazanma içgüdüsü..durumun kendisi hariç herşeyi açıklayabilirsiniz..

geniş kanatları boşlukta simsiyah açılan ve arkasında güneş doğmayan o büyük kapıdan geçince başlayacak herşey diyecektim canım ama sen beni dinlemiyorsun ki..
    #1258212 (havada panik, 04.02.2007 21:11)
  2. (bkz: tükür babanın suratına)
    #1258270 (ulak, 04.02.2007 21:23)
  3. (bkz: açıklayacak bir şey yok ben göreceğimi gördüm)
    (bkz: adam öldürmek o kadar da zor değilmiş be eşkiya)
    #1258277 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 04.02.2007 21:25 ~ 21:26)
  4. yalan..
    #2860793 (havada panik, 19.01.2008 02:22)
  5. (bkz: Bak açıklayabilirim)
    #2861436 (tata, 19.01.2008 11:09)
  6. zaten bir ilişki içinde karşındaki insan sürekli bir şey için açıklama bekliyorsa yani güveni yoksa ( ne karşısındakine ne de kendine), açıklama yapmak saçma zaten. bırak ne düşünürse düşünsün. ne kadar açıklama yaparsan yap zaten ona hiç yetmeyecek. bir gün gelecek ' çiçeğe neden su vermedin? ' diye hesap soracak, bunu da açıklamaya gerek mi var artık?!
    #2861449 (lalenguademariposa, 19.01.2008 11:14)

© 2008 - uludağ sözlük

gorundugu gibi degil aciklayabilirim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gorundugu gibi degil aciklayabilirim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gorundugu gibi degil aciklayabilirim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir sosyallesme ortami olarak kume calismasi » gelmis gecmis en buyuk grup » yerden kalkan ilk ucak » beyaz etli prens » polis henuz devrim ve cumhuriyetin polisi degildir » polat alemdar in herkesin hatirini sorucam bakisi » nightwalker » sozumona » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » tac » mangal mizah dergisi » mac bitti hala gol yiyoruz » dr cureklibatur ve bay arkin » the midnight meat train » bir gun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erotofobi » numaranizi arkadastan aldim » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » turbanin altina giyilen bere » lenovo » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » atm den makbuz isteyen anarsist genc » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » sex friend » istanbul un otopark sorunu » abidas » bitlis te bes minare » yedi jedi birlesip darth vader a girmek » serbest kararlilik » fatal