gorucu usulu moderator olmak 

kapat
  1. site sahibinin sitenin açılmasına müteakip üye sayısının azlıgından dolayı ilk üye olanları moderatör yapmasıdır.

zall: siteyi beğendiysen gel ben seni moderatör yapayım!

cikarinbeniburdan: olabilir..

vodafone: bende isterim banane banane..

bl: kanki ayıp oluyo..biz neciyiz burda!!

cell im: küstüm, boz zall!!
    #250751 (MaRTyNs, 16.05.2006 15:35 ~ 15:37)
  2. bazı değerlerin dikkate alınmaması nedeniyle ortaya çıkan vahim durum.
    #266560 (MaRTyNs, 21.05.2006 13:59)
  3. annenin gidip moderatoru onceden gormesi ardından moderetorle sadece moderator olduktan sonra tanısma durumudur, tabi anne moderatorun anlamını tam olarak bilmediginden kasına, gozune bakmıstır lakin moderatorluk baska meziyetler gerektirir
    #266572 (dopdop, 21.05.2006 14:02)
  4. hala bu devirde gerçekleşmesine inanmanın imkansız olduğu olay. ne demek görücü usulü. eğer ki moderatörler birbirini tanımış, sevmişse kimsenin bir lafı olmaz. ama hiç tanımadığın birisini moderatör olarak yapmak çok vahim sonuçlar doğurabilir.
    #608678 (arabaciarabayatasget, 05.09.2006 02:05)
  5. site admini tarafından verilen sağlıklı olmayan bir kararın sonucudur fakat olabilir. herkese bir şans tanınabilir. önemli olan o şansın nasıl değerlendirildiğidir.
    (bkz: yaptım gitti)
    #2266739 (deli bozgun dolu dizgin, 05.09.2007 14:36)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gorucu usulu moderator olmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gorucu usulu moderator olmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gorucu usulu moderator olmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gorucu usulu moderator olmak. Copyrights of the articles are belong to their authors.