gormuyorsun 

kapat
  1. güzel bir klibe sahip hayko cepkin parçası.
    yolum uzun, ömrüm kısa
    ben vurgunum bir cımbıza
    üç gün geçti göremedim
    arıyorum yana yana

yok, kimse bilmiyor
    kimse..

dur durak bilmez ah bu gönül
    sürünerek bak geçti bir ömür
    suçlu olan bensem söyle bileyim
    tut elimi yanına geleyim

ne haldeyim bilmiyorsun
    viraneyim görmüyorsun
    kederdeysem içiyorsam
    sebep sensin biliyorsun

yok, yine dönmüyor
    niye..

dur durak bilmez ah bu gönül
    sürünerek bak gecti bir ömür
    suclu olan bensem söyle bileyim
    tut elimi yanına geleyim
    #345709 (noodle, 14.06.2006 18:35)
  2. youtube deki canlı performansı oldukça iyi olan hayko cepkin şarkısı
    #611756 (sadee, 06.09.2006 13:15)
  3. Haykooo nun en guzel parcalarından.
    #718355 (hendrix, 10.10.2006 03:48)
  4. http://www.youtube.com/watch?v=Izkw1RFULxs +
    #2298448 (iktidarsiz tecavuzcu, 11.09.2007 15:14)

© 2008 - uludağ sözlük

gormuyorsun başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gormuyorsun ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gormuyorsun nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» charles barkley » turk versiyonu cekilse super olacak olan diziler » edip baser » uludag sozluk » darbe » arzt » profesyonel boks ve hakem skandallari » iltekin ilkokulu » mahalle berberlerindeki moda dergileri » dingiliz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci