gormemisin oglu olmus tutmus cukunu koparmis 

kapat
  1. görgüsüzlüğün kötü sonuçlarını anlatan mükemmel öz deyiş.
    #1887631 (markasiz, 09.07.2007 00:13)
  2. deyim olarak iyi de, canlandırmaya çalışınca boka sarıyor. 'bu ne la' diye mi koparmış acaba yoksa 'vay be çüke bak la' diye uğraşmaktan mı koparmış? görgüsüzlüğe işaret ettiği için, ikinciye yakın duruyor ama, reelde birinci ihtimal.. eeh!
    #1887657 (nikim yok benim, 09.07.2007 00:16)
  3. -sebahattin bak oğlum oldu.
    -ooo ruknettincim hadi allah analı babalı büyütsün.
    -yalniz sebahattin abi bunun burasında böyle sarkan birşey var ya.
    -kopar sen onu kopar,ilerde büyüyünce başına iş açmasın.
    -tabi abi, yılanın başını küçükken ezmeli.
    #3249638 (gelberiyargelberi, 09.04.2008 12:59)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

gormemisin oglu olmus tutmus cukunu koparmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gormemisin oglu olmus tutmus cukunu koparmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gormemisin oglu olmus tutmus cukunu koparmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gormemisin oglu olmus tutmus cukunu koparmis. Copyrights of the articles are belong to their authors.