gorgu tanigi psikolojisi 

kapat
  1. ilginç bir olaya görsel olarak bire bir şahit olan kişinin içine sığdıramadığı ilginç psikolojisidir.
    heyecan, hayretlik, korku, endişe, haz, şaşkınlık gibi tepkilerin bileşkelerinin oluşturduğu garip bir psikolojidir. görgü tanığı olmak bazen işe yarar, bazen de yaramaz.
    görgü tanığı açısından asıl gurur verici olanı ise görgü tanığının olayı betimleyerek olayı su yüzüne çıkarmasıdır.

(bkz: (#3273877))
    #3636603 (damperlikamyon, 08.07.2008 13:27)
  2. bir de görgü tanığı olmak istememe diye bir psikoloji de vardır ki, bu daha çok tırsaklık şeklinde kendini gösterir...
    #3636611 (crazyhodja, 08.07.2008 13:29)
  3. "kaç olum kaç şahit yazarlar!" düşüncesinin hakim olduğu psikolojidir.
    #3636616 (cellchuck, 08.07.2008 13:31 ~ 13:33)

© 2008 - uludağ sözlük

gorgu tanigi psikolojisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gorgu tanigi psikolojisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gorgu tanigi psikolojisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » fatihkul » sonraki blog » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » borg el arab stadium » ogrenci evi lezzetleri » beni oldurmeyen sey beni guclu yapar » tikilerin pusi takmasi » f 16 fighting falcon » senaryo kabizi senarist » sevgili ile zillere basip kacmak » agizdan kan gelmesi » istanbul un en guzel semti » fuck buddy » hocaya tavir alan ogrenci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » driving miss daisy » basliklari alt alta okumak » kizim olmadan asla » recep ivedik 2 » osman pamukoglu » bekaret onemsizdir » cizgi roman » ib » terorizmi devletin en yakin mutefiklerin beslemesi » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » beni birakip nerelere gidersin mysql server » vicdani ret » yaran cep telefonu mesajlari » asik olunasi kadinlar