gorece 

kapat
  1. bana göre değişebilirlik,
    sana göre farklı farkederlik,
    ona göre renk,
    şuna göre zevk.
    (wonderlanddan alice, 22.01.2006 14:49)
  2. izmir/menderes'e bağlı içerisinde göçmen konutlarını barındıran beldedir .
    (Gerko, 15.08.2006 15:41 ~ 15:42)
  3. izmir'da adnan menderes havaalanı yakınlarındaki güzel belde...

http://www.gorece.bel.tr
    (dolayli zarf tumleci, 10.03.2007 17:22)
  4. Sadece inek gorebileceginiz beldedir.
    (SimphizisPupis, 14.08.2007 22:24)
  5. subjektiflik ya da oznellikle aş anlamlıdır.
    (purplepain, 08.10.2007 04:10)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» safak dogan gunes » nonda nin fenerbahce ye goz kirpmasi » unsilent storms in the north abyss » midkemia » peg bundy » sihhiye orduevi » halim sefik guzelson » kirarim bu sozlugu » 06 gel 31 » ideefixe » amvo exe » camel vs marlboro » ne guzel guldun » torrent arena » memati bas » ben bir multeciyim » arap » ankara universitesi bahar senligi 2008 » orta siralara oynayan futbol takimi » besni nin tarihi eserleri » nejat isler » edit » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » solyangaz » emule » closure » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » durustluk oyunu » seda sayan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa