gore metal 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kime gore bana gore neye gore sana ne
  2. kime gore neye gore diyeni tekme tokat dovmek
  3. basligin altina kime gore neye gore yazmak
  4. metal tencereye metal kapak yapan zihniyet
  5. herkesten yetenegine gore herkese ihtiyacina gore
  6. bana gore sozluk onlara gore forum
  7. bana gore sen korsun sana gore ben korum
  8. bana gore sut onlara gore cikolata
  9. kime gore neye gore kime gore neye gore hoppa
  10. goz gore gore kapinin carpmasi

© 2008 - uludağ sözlük

gore metal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gore metal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gore metal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tkp » kufredilen hocanin arkadasin akrabasi cikmasi » spor programlarini izlemeyen fb li taraftar » sivil itaatsizlik » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » yureksagda » huseyin celik » rutkay aziz » guzel kizlara ofke duymak » deniz feneri dernegi » sozlukteki kizlar » abdullah ocalan » dell inspiron 1318 » spam sozluk yazarlari » tanri ya isyan etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » morgan de sanctis » sozlukculerin popomundo karakterleri » yusuf guney » carlos alberto oliveira capone » kareem said » usgs » bestrafe mich » yagmur atacan » duty free » luis aragones » independent project » guiza nin 5 aurelio etmesi » danger high voltage » ecayip heyvanlara benziyirsen » cete savaslari