google translate 

1. http://www.google.com/language_tools adresinden ulaşılabilen google ın çevirmen aparatı.yazdığınız metni çevirebileceği gibi,yazdığınız linkteki websayfasını da toptan çevirir
    #33041 (eru, 23.01.2006 03:54)
  2. türkceye cevirisi kötü olmasina ragmen almanca-ingilizce ve ispanyolca-ingilizce cevirisi iyi sayilabilecek google servisi.
    #1855882 (francis dolarhyde, 03.07.2007 01:26)
  3. en iyisi olmak isteniyorsa, cevirmenlerin, gramer konusunda biraz daha calismasi gerekli olan ceviri programidir.
    #1856511 (RaDaMeNT, 03.07.2007 06:49)
  4. http://www.google.com/translate_t
    #3177037 (yoga yapan mistiq kedi, 22.03.2008 19:22)
  5. turkceyi desteklememesinden oturu yurdum insaninin an itibariyle cok da isine yaramayacak google calismasi. test etme adina ingilizce bir metni x'e, ardindan da x'ten ingilizceye cevirterek yapilan denemeler sonucunda elde edilen bulgular, piyasadaki alternatif ucretsiz yazilimlara kiyasla oldukca basarili oldugunu gostermektedir.

bir an once turkceyi de kapsamasi dilegiyle...
    #3177154 (fenasi kerim, 22.03.2008 19:52)
  6. çevirilerin okunuşunu dinleyebileceğimiz bir buton da olursa herkes rahata erer gibi zira, ingilizceden japoncaya çevirdiğimiz metin ya da kelimelere sadece aval aval bakıyoruz.
    #3177276 (sadettin kanyak, 22.03.2008 20:18)

© 2008 - uludağ sözlük

google translate başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. google translate ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu google translate nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fink » i ll c u when u get there » gitme bir adim oteye » sevgilinin soyledigi unutulmayan sozler » askerden donup sevgiliyi evlenmis gormek » roberto carlos » sinan samil sam paolo vidoz maci » zoom yaparken zoom demek » cay icerken dilin yanmasi » sigara icen sevgili a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci