google talk varken msn kullanan varos 

kapat

1. bana teknolojiden anlamayan, sohbet kalitesini bilmeyen bi insan olduğumu öğreten kavram. titre$imi pek kullanmasam da msn'le epey içli dı$lı olduğum için varo$ olduğumu da farkettim. ve farkettiğim ba$ka bi$ey de "goduğunun ayısı"yım ben.

edit: başıma kalmış bu da.
    #1884461 (hadiii, 08.07.2007 18:21 ~ 11.09.2007 12:08)
  2. beratulanberat başlıklarına bir yenisini eklemişlerdir bu varoşlar *
    #1884474 (dogancan, 08.07.2007 18:23)
  3. (bkz: hepimiz varoşuz)
    #1884520 (insatiable love, 08.07.2007 18:28)
  4. (bkz: ben sevmiyorum öyleyse varoş)
    #1884532 (double cross, 08.07.2007 18:30)
  5. evlenmeden sevgilisi olan adam kafirdir, pc de oyun oynayan adam loserdır, komunist insan pısırıktır, msn kullanan insan varoştur. bakalım daha neler öğreneceğiz gozunu sevdiğimin sozlugunden. merakla bekliyoruz sozlukçu.
    #1884547 (fakeplastictrees, 08.07.2007 18:32)
  6. gtalk userinin gmail adresine "bilmemne sizle msnde konusmak istiyor" diye de bir davetiye atarak guser'i gicik eden microsoft koleleridir.

o varos bilmez ki, gonderdigi data kimlerin elinden gecerek karsi tarafa ulasir.. *
    o varos bilmez ki, messenger penceresinde goruntuledigi reklam sayesinde m$ koseyi doner..
    o varos bilmez ki...
    #1884773 (revolter00, 08.07.2007 19:00)
  7. google talk fanatizmi uğruna ayar yemeyi göze alan kahraman yazarların şov dünyasında yer edinim çabalarını gösteren bir durumdur. siz varoşsunuz, ayısınız vs. gibi hakaretlerle teknolojinin gerçek yüzünü savunmaktadır, oysa rahatsız olduğu msn titreşimi özelliği kapatılabilir bir özelliktir. böyle kahramanlığa kalkışan yazarların bu tür bir cehalette kaybolması ya da en iyi ihtimalle bunu görmezden gelmesi gerçekten komik bir durumdur.

(bkz: hadi canım bu kadarı sana yeter)
    #1884852 (rabbit, 08.07.2007 19:09)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

google talk varken msn kullanan varos başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. google talk varken msn kullanan varos ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu google talk varken msn kullanan varos nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about google talk varken msn kullanan varos. Copyrights of the articles are belong to their authors.