gonzesse 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ma gonzesse

© 2008 - uludağ sözlük

gonzesse başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gonzesse ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gonzesse nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » olu evinde seks partisi » 1900 efsanesi » bir turk un ogrendigi ilk ingilizce kelimeler » otuz kupona alinmadi bu vatan » dibi dibi rek » canim cigerim » seriatci basketbolcu » enis faik arcan » hrant dink » genel menajer degil gonul menajeriyim » mesgaleyi gormeyen caylak olsun kampanyasi » ehliyet sinavi » ismail aq » kancik kelleni odlek bedeninden ayirmaya geldim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fatih kacan » evcil hayvan avina cikmak » 4 gb kotayla ay sonunu getirememek » ask kazandirir » eren keskin » babanin ensesine saplak atmak » turbanin altina giyilen bere » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » onur air » syme » pihlamurlar yazip 3980 e gonderen suursuz sevgili » bekaret onemsizdir » burada allah yok peygamber de tatilde » tanri vs insan » bilgi islem