gonullu yazildim 

kapat
  1. goksel gonca isimli genç popçu * bir kardeşimiz tarafımdan bundan 8-10 sene önce söylenmiş başarılı şarkı. mete özgencil'in çektiği gudik bi klibi vardı, taytlı adamlar falan, hey yarabbim, neyse konu dağılmasın, iyi şarkıydı özellikle nakaratlardaki back vokal pek hoştur. sözleri şu şekildedir ;

Bu hasretlik canıma yetti
    Gönüllü yazıldım sana ve aşkına
    Sonuna kadar savaşırım ben
    Ne olur sende anla Allah aşkına

Gecelerde seni düşünmek bana acı verir
    Ayrılıklar bana artık çok zor gelir

Birtek söz söyle yeter
    Deli yüreğim dinler
    Günler aylar geçtikçe
    Ömrüm tükenip biter
    Senin dediğin olsun
    Söz verdim biliyorsun
    Kara yaslarda gönlüm
    Kâbuslar görüyorum

Bir tek söz söyle yeter
    Deli yüreğim dinler
    Günler aylar geçtikçe
    Ömrüm tükenip biter
    Senin dediğin olsun
    Söz verdim biliyorsun
    Kara yaslarda gönlüm
    Seni çok seviyorum
    (montajelemani, 02.09.2006 16:52)
  2. istek üzerine yarınki fth ile yasa disi yayin' ın açılış parçası olacak olan şarkı.
    (fth, 07.09.2006 22:14)
  3. klibinde atlar falan koştururdu. göksel gonca da loş bir odada oturur şarkıyı seslendirirdi. her dinleyişte gözden bir damla süzülür.
    (avedis, 11.02.2007 23:11)
  4. http://www.youtube.com/watch?v=B-kStPUjK-M +

buradan izlenir
    (bukalemin, 02.03.2007 00:02)
  5. http://www.youtube.com/watch?v=LNq1_4lUCiQ +
    (fayaka, 07.05.2007 20:07)
  6. 1994 çıkışlı kıyıda köşede kalmış ama oldukça güzel şarkıdır. ayrıca şarkıyı söyleyen göksel gonca sezen aksu'nun klonudur.
    (hoporlo, 16.05.2007 01:21 ~ 27.05.2007 12:43)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tinercinin elinden bali posetini calmak » a sign for the norse hordes to ride » yarisma programlarindan tv yildizi cikarma modasi » tuvalete kalkan babaya yakalanmak » ayse hatun onal » gyrados » ekonometrist » warum » eksici geldi hanim » hinis in tarihi eserleri » james hetfield in musluman olmasi » bossek » hayko cepkinin gozleri » keleve » schecter » siviyi emen mavi tabaka » hekimhan in tarihi eserleri » the sun no longer rises » aklovir » cymbeline » tomas sivok » her turk yazar dogar » soray uzun ile acun ilicali farki » engin ardic » saimbeyli nin tarihi eserleri » jameer nelson » biz kac lirayiz » 15 mayis 1919 » somut a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa