gonulden gonule 

kapat
  1. gorup gorulebilecek en acitan klibe sahip emel sarkisi. * *

sozleri ise aynen soyle:

Topladım eşyayı vurdum yola
    Bulamadım yolu vardım sana
    Gönülden gönüle uçtum nafile
    Yerin dolmuyor
    Kucaktan kucaktan düştüm sahile
    Sesin vurmuyor
    Dedim kaç kurtar canını denizlere dök
    Çek çıkar kalbini tam yerinden sök
    Faydasız kirpiğin bağrımda bir ok
    Akıl başta gönül aşkta
    Bana uymuyor
    #1221116 (sydera, 28.01.2007 03:00 ~ 04:07)
  2. çok özel bir şarkı bu...
    #1221131 (kIran kIrana, 28.01.2007 03:03)

© 2008 - uludağ sözlük

gonulden gonule başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gonulden gonule ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gonulden gonule nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» total war » fidelio » zam yapiyorlar ama yine de cok iyi bir iktidar » webmasterlar icin kaynaklar » karakum » yureksagda » zoraki tanim » aktutun saldirisindan sonra gazete mansetleri » orlando engelaar » kafkasli » ridvan dilmen » kul kardesler » meet me in montauk » sozlukteki insaat muhendisleri » ahiret » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ucak gemisiyle okyanusta capari sallamak » nobran ne ya » michelin » supermen » meydanbenim » 5 ekim 2008 sozlugun bok gibi olmasi » edip sharabi » tatil sonrasi ise baslamak » ataturk icin aglamak » topraktan yaratildigina inanan angut insan » eyup » mevlut erdinc » hazreti ebubekir » canakkale de 250 bin turk oldu orhan pamuk » ciftler arasindaki boy uyusmazligi