gonul yarasindan aci duyanlar 

kapat
  1. selahattin pinar'ın müthiş tsm şarkısı. güfte mustafa nafiz ırmak'a aittir

Gönül yarasından acı duyanlar
    Feleğin kahrına boyun eğermiş
    Kara bahtın cilvesine uyanlar
    Bir gün olur muradına eğermiş

Ben de çile çektim göz yaşı döktüm
    Canana yalvardım nice diz çöktüm
    Şifasız yaramı dağlayıp söktüm
    Ağlayanlar bir gün olur gülermiş
    #981726 (az veren candan j c van damme, 11.12.2006 17:54 ~ 17:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

gonul yarasindan aci duyanlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gonul yarasindan aci duyanlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gonul yarasindan aci duyanlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gonul yarasindan aci duyanlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gunes enerjisiyle calisan hesap makinasi » there s something about mary » pogo yaparken eski sevgiliyle karsilasmak » kabiz olanlara tavsiyeler » futbola tapan fanatik maymunlara gulumsemek » ene » ahmet hakan coskun » cakma chp liler » here comes the rain again » 0532 » yaprak film » homo habilis » sin kaf li konusmak » athletic bilbao » munir hostempo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » takas » yazarlar faal olunca ortaya cikan verimli sozluk » guvez » cemil abi » zeki demirkabiz » haber sitelerinde gizli bakiniz verilmesi » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » 187 ride or die » dudaktan kalbe » aldatan insan » cakir » seyit riza » sick the red » uludag sozluk moderasyonu » siyah percemlerin gonca yuzlerin