gonul verilen kadin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. otobusde kendisine yer verilen genc kadin
  2. gonul var otluga gonul var bokluga
  3. cirkin kadin yoktur guzel olamayan kadin vardir
  4. her kadin cocuk dogurabilir ama her kadin anne olamaz
  5. solcu kadin sikici sagci kadin keyiflidir
  6. cirkin kadin yoktur bakimsiz kadin vardir
  7. 21 kadin beraberligi sonrasi kadin uzmani kesilmek
  8. ali gonul
  9. hey gonul
  10. gonul cil

© 2008 - uludağ sözlük

gonul verilen kadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gonul verilen kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gonul verilen kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» knut » soyunma odasina inen yonetici » hayati otelemek » insaat iscilerinin potansiyel sapik gorulmesi » mesut ozil » erik gerets » kazaninca sevincten takla atan formula pilotu » tanri ya isyan etmek » 9 zenci ile basa cikamazsin fener » metrobus » uludag sozlukteki yesiller » yanci » anti klise timi » phone booth » gidemedigin vatan topragi senin degildir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kapitalist sirin » tobias beecher » tum yenilgilerin sorumlusunun hakem olmasi » ses bombasi » yaran diyaloglar » sisme koltuk » balikesir » insanlarin hep ayni seyi soylemesi » bir seyin olmamasinin getirdigi tekrar gereksinimi » turkofobi » turkce » the uffspring » uludag sozluk » ayriliktan sonra dinlenecek sarkilar » yanmisim sonmusum ben