gonul bagi 

kapat
  1. ilk başta oldukça sağlam görünen, inançla ve sevgi ile savunulan lakin zamanla yıpranan bağdır.
    #2572640 (citir gorunumlu bayat biskuvi, 09.11.2007 11:58)
  2. trt de yayınlanan türk dünyası kültüründen örnekler sunulan süperötesi program.
    gonulbagi@trt.net.tr maili de bu dur. *
    #4039220 (pilotmont, 03.10.2008 14:46)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

gonul bagi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gonul bagi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gonul bagi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gonul bagi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» acik diplomasi » erken yasta olgunlasmak » hillary clinton » kilo alamamak » i belong to che » george best » 16 kasim 2008 ales » populasyon ekolojisi » sporx » gercek bir askin ardindan kalanlar » zap suyu siiri » philosofia » emlakci » the sacrilegious scorn » magic mushroom » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alicengiz oyunu » kontorlu hat kullanan yazarlar » ben kimim » shalamar » the dark tower » kurt sorununa cozum onerileri » kenzo tange » otuz bir cekmek » herboloji » pmo » dr cureklibatur ve bay arkin » tesekkur eden moderator » hemencevir com » savama » tanri nin sozunde durmamasi