gonna fly 

kapat
  1. rocky serisinin ana soundtracki.çok kaliteli enstrumental bir eserdir.yavaş çalındığında duygusal hızlı olduğunda gaz olabilen ender parçalardandır.
    #911162 (jellyjam, 26.11.2006 08:51)

© 2008 - uludağ sözlük

gonna fly başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gonna fly ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gonna fly nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» die anna » stereotipi » tiris » kadin aldatirsa » tiberian sun » universite bitince genel mudur olacagini dusunmek » vakit » ataturk u abartmak » intihar edecegim ama annem kiziyor » besiktas kultur merkezi » seninki kac santim » kanuni sultan suleyman » jorg haider » sozlukculerin gordugu enteresan ruyalar » turkenmafia » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » katlanmak » insatiable » janine jansen » cocuklarla sek sek oynayan eski sevgili » robert garcia » isinmak icin vodka icmek » mistik sanrilar » fabala » betimle beni behcet » i melih gokcek » hic gelme gideceksen » nominal afazi » aldatan sevgili » women leather and hell » yapay zeka