gonlunde yer yoksa 

kapat
  1. yer açarız, kim o gönlündeki çabuk sölye çıkatırım ben onu ordan
    #461422 (siyirmis eleman, 26.07.2006 01:58)
  2. gönlünde boş yer yoksa güzelim merak etme ayakta da giderim...sıklıkla duyduğumuz bir aforizma...
    #461749 (i dont need that shit, 26.07.2006 04:33)
  3. (bkz: sözlük formatı)
    (bkz: ilk entry tanım içermeli)
    (bkz: format can çekişiyor acilen silinmeli)
    #461751 (yasakani, 26.07.2006 04:35)
  4. (bkz: gonlunde yer yoksa ayakta giderim)
    (bkz: ARAMAYA iNANMAK)
    AYRICA;
    (bkz: YAZAR CAN ÇEKiŞiYOR ACiLEN SiLiNMELi) HEHE
    #462534 (redwinemania, 26.07.2006 13:37 ~ 13:41)

© 2008 - uludağ sözlük

gonlunde yer yoksa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gonlunde yer yoksa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gonlunde yer yoksa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dam ustune cul seren eski sevgili » zall » envlusyon melankolisi » duran toplarin usta ismi sabri » herkes evine » yalanciktan olmus gibi yapip evdekileri korkutmak » agony » farmakodinamik » mamma mia » bu bir skandal » life in technicolor » saniser » prognoz » askta cok ince hesaplar yapmak » guitar flute and string » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bizimle ugrasma takimi toparla » siyasetsizligin kirliligi » sozluk yazarlarinin nicklerinin hikayesi » parakrin etki » yunus bulbul un bu kadar sevecen olmasinin sebebi » rusya tarihine keyfi bir bakis » ozlemek » yara bandini cikardiktan sonra kalan iz » ipt » gergeften pota yapip basketbol oynamak » ideal kadin » ambient » 15 subat » damdayken ustunden albatros gecen eski sevgili » yaran minibus diyaloglari