gonlum daglarda 

kapat
  1. ozlem ozdil in seslendirdigi bir turkudur.
    icip icip dinlenesidir...

Bulutlardan haber saldım sen gelecektin
    Yağmuryağdı gözlerime sen silecektin
    Taş duvarlar sıkar beni
    Gönlüm dağlarda

Resmin çizdim hasret kokan duvarlarıma
    Güller diktim penceremin ön tarafına ama
    Kelepçeler sıkar beni (demir kapı sıkar beni)
    Gönlüm dağlarda

hani hersey bos gelir ya... ayni zamanda da hersey guzel gelir... anlar bitince yuzler icinde birler i oynarsin ya... cumlesini kuramadigin dusunceler aninda.. gonlum daglar.
    #1047212 (maniacdepressive, 24.12.2006 02:51)
  2. güzelliği ile, saz çalışı ile, efendiliği ile gönüllerde yer edinen türk halk müziği sanatçısı ozlem ozdil in 2000 yılında çıkardığı albümüne isim veren türküsü.
    #1748222 (piri reis, 10.06.2007 11:36 ~ 11:37)

© 2008 - uludağ sözlük

gonlum daglarda başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gonlum daglarda ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gonlum daglarda nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kadinlarin her seyi hatirlamalari » eski sevgiliye sokayim sana bir sey olmasin » betimle beni behcet » ayagini organina gore uzat » ilce semt takimi tutanlar » sabahat akkiraz » yaprak dokumu » radyo limon » favori ayna » hulya avsar » love song » bevliyeci sevgilisi olan erkek » anton szandor lavey » asik oldugunu herkese soylemek » emegen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tomer » gul bahcesindeki gelincik » grimas » echinoidea » lumpen » fasizm » cok guzel hareketler bunlar » tarihin sonu » konfuzyon » dugun » her nesilden bir fake hesabi olan yazar » ulkenin isgal altinda oldugu gercegi » soluk borusundan iceri kacan apranax fort » bugun e bastiktan sonra yeni baslik gelmemesi » tuncay guney in ergenekon hakkinda konusmasi