gone with the shit 

kapat
  1. gone with the wind klasiğinden etkilenerek alınmış bir nick olabilir...
    #3283667 (nevi sahsina munhasir, 17.04.2008 21:25)
  2. cin olmadan adam çarpmak arzusuyla yanıp tutuşan kümeden yeni çıkmış ikinci lig yazarı. ha çok tecrübesiz değil anlaşılan, bir kaç reenkarnasyon yaşamış sözlükte ama nickinden anlaşıldığı gibi eski tecrübeleri bok gibi geçmiş.

asansor yazar, hoşgelmiş.
    #3337501 (eurasian, 30.04.2008 00:04)
  3. rumuzuyla(n) uyumlu olarak bok at izi kalsin mentalitesi ile dikkati çeken sonra da him'i anımsatan* bana da yazin yazari.
    eğer bir de yazma konusunda geliştirirse kendisini, bütün dilekleri gerçek olacak.*
    #3339339 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 30.04.2008 15:55)
  4. #3341385 entarisi ile gece gece beni güldürmüş allah da onu güldürsün yazarıdır.
    #3341425 (sprnova, 01.05.2008 00:25)
  5. (bkz: boku bokuna gitti) *
    #3341433 (KoPuSh, 01.05.2008 00:25)
  6. gone with the sin' den bozma yazar. benden kacacagini sandi ama yanildi tabe.
    #3847277 (dancing in the moonlight, 21.08.2008 03:20)

© 2008 - uludağ sözlük

gone with the shit başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gone with the shit ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gone with the shit nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» soyunma odasina inen yonetici » seriat » private emotion » e entertainment » pablo escobar » azrak » acma ayran » askerligi istemeyen solcu » genelkurmay in 5 karakolu tasima karari » akim trafosu » gece vardiyasina kalan seovi turu » samimiyetsizlik » susuz anadolu ogretmen lisesi » sozlukteki postmodern yazarlar » kanalizasyonu olmayan koyde atik su parasi odemek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rafizm » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » ertugrul saglam » ruhun bedene galibiyetini kutlamak » durusma » allahsiz sevgili » cizlavet » kendi kalesine gol atip sevinc yasamak » rus kizlarinin uludag sozluk te yazar olmasi » son kahve » dersim » kurt coban » eric prydz » laz » alioum saidou