gone away 

kapat
  1. offspring parçası.Guzeldir.

maybe in another life
    i could find you there
    pulled away before your time
    i can't deal it's so unfair

and it feels
    and it feels like
    heaven's so far away
    and it feels
    yeah it feels like
    the world has grown cold
    now that you've gone away

leaving flowers on your grave
    show that i still care
    but black roses and hail mary's
    can't bring back what's taken from me
    i reach to the sky

and call out your name and if i could trade
    i would

and it feels
    and it feels like
    heaven's so far away
    and it stings
    yeah it stings now
    the world is so cold now that you've gone away
    #96582 (hendrix, 02.03.2006 20:31)
  2. my brightest diamond'un en güzel i$lerinden biri..
    #3066135 (ceviz agaci, 27.02.2008 15:58)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

gone away başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gone away ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gone away nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gone away. Copyright of the articles are belong to their authors.

» mikael stanne » sergen yalcin dan maldonado yorumu » klavyenin gucu » 4 yilda 24 sinavla gecilen ders » dunyayi yoneten adam » yerel secimlerde akp ye oy vermeyen bolucudur » yemekteyiz naim » avar » atma kalbim artik olumu ozledim » sin kaf li konusmak » the night dances » flirtable » karizmaniz var mi varsa kac santim » akasya asilturkmen » bengidemem » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozel okul ozel hoca dershane ve etud » stadyum » karma sergi » on bes kisiye saldirdim » muslum gurses » gerizekali sevgilim » arnavut atasozleri » symposion » kurt cocuklarinin ebeveyn ozgurlugu » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » yeterli para olmadigi halde taksiye binmek » kate bosworth » zorunlu din dersi » vize haftasi » bizim irkciligimiz butun milletlere karsidir