gondor a milli futbol takimi 

kapat
  1. 16 yıldır teknik direktörlüğünü yaptığım middle earth cup da 2 kez şampiyonluk yaşadığım milli futbol takımı. 16 sene boyunca kesintisiz teknik direktörlük yaptığıma şaşırmayınız efendim zira takımın benden önceki ecnebi çalıştırıcısı kepçe kulaklı elrond takımı 242 sene boyunca çalıştırmış hazırlık maçında alınan harad idman yurdu yenilgisi ile görevine son verilmiştir. gondor da işler türkiye deki gibi işlemiyor anlayacağınız.
    #3620060 (isildur, 04.07.2008 19:11)
  2. mordor'daki maçlara ve turnuvalara siyasi sebeplerle 3227 (üç bin ikiyüz yirmiyedi) senedir gitmezler.
    #3620117 (le phallus, 04.07.2008 19:23 ~ 19:24)
  3. mordor la oynadıkları son maçta çıkan olayların görüntüleri için;

http://img-fan.theonering...ack_to_the_Helms_deep.jpg
    #3620142 (isildur, 04.07.2008 19:28)
  4. kalede gandalf vardır.

you shall not pass
    #3620145 (zabalaynn, 04.07.2008 19:30)
  5. her maçta olay çıkaran bir taraftara sahiptir. en son yapılan maçta rakip taraftartların 5 ini mancırıkla 3 ünü okla vurup öldürmüşlerdir. takımın en önemli fitbolcusu yharakaeva sikimulictir.
    #3620160 (Kajmer, 04.07.2008 19:32)
  6. bir zamanlar beni takas yoluyla 3.ligden alıp, daha sonra kariyerimi sayesinde su topunda bitirdiğim eski külübüm.

not: takas olarak: 2 çakı, 1 tane de ağızda patlayan şeker verilmişti.
    #3620242 (karanlikta gizlenmis isik, 04.07.2008 19:56)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

gondor a milli futbol takimi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gondor a milli futbol takimi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gondor a milli futbol takimi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gondor a milli futbol takimi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» zeval vermemek » cumhuriyet halkevleri » betmoun » gicik olunan durumlar » vamos bien » asansoru kacirmak » sivillere yonelik saldirilari pkk dan bilmek » spike fatality » kemalizm dini » marty friedman » oneydilan » wraiths of roanoke » gogus buyutme hapi » kurt sorununa objektif bakanlari fasist sanmak » hizli giden atin boku seyrek dusermis » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ataturk un tuttugu takim » cevre ve orman bakanini taciz eden sinek » ayarci namik » bolumunu sevmeyen ogrenci » coca cola nin bir tutku haline donusmesi » bin jip » stillborn » opel insignia » the night dances » mezur » yaran msn iletileri » john petrucci » her okudugu maile inanan lapin insan modeli » hoptek » varaka