gonder al 

kapat
  1. (bkz: almadan vermek Allah'a mahsustur)
    #196723 (ugly, 25.04.2006 13:28)
  2. x kişisi - ...... hanım size bir saat önce genel müdüre iletilmek üzere email ile bir rapor gönderdim
    ben - henüz ekranıma sizden bir mail düşmedi
    x kişisi - bir gönder al yapın
    ben - tamam bir bakayım öhöm evet yarın saat önce gelmiş *
    #731961 (dancerinthedark, 13.10.2006 15:58)
  3. (bkz: microsoft outlook)
    #731967 (steril mikrop, 13.10.2006 15:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

gonder al başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gonder al ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gonder al nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gonder al. Copyright of the articles are belong to their authors.

» davutobasi koyu » air command 3 0 » lanet amerikan film repliklerinin dile dolanmasi » yuzde kirk ile yuzde yuzu yonetmek » sort indi kaleci soka girdi » child » yerel secimlerde akp ye oy vermeyen bolucudur » i love you phillip morris » bir kac iyi insan » guzellik kriterleri » cocukken sahip olup buyuyunce yitirilenler » cevriye » scream » yerli erotik dizi ismi onerileri » insan muhammed in de filmi yapilsin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » vajina lakaplari » sevismek » haydi ne duruyorsun » ogle vakti sokakta oynayacak kimse bulamayan cocuk » sporx » cisimlerin dayanimi » futbola tapan fanatik maymunlara gulumsemek » 29 kasim 2008 fenerbahce besiktas maci » 9 kasim » spitneybears » turkiye dunyada super guc olunca gazete mansetleri » entry girerken bunalima girmek » sezercik kucuk torbaci » facebookta gecirilen zaman » cupvid