gomulenler 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. musluman gibi yasamayip musluman gibi gomulenler

© 2008 - uludağ sözlük

gomulenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gomulenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gomulenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ahmet karayay » yahya kemal beyatli » samuel beckett » hayat fatal i neden yoruyorsun » hasan kurtulmus » eksileri umursamayan yazar » galatasaray universitesi » 12 01 2007 » kararti » avcilar universitesi » taylan sigirci » ocalan yuz akimizdir » istemezdim » ozru kabahatinden buyuk » the midnight meat train » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » herild yani » karin » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » arkadasinin ensesine saplak atan penguen » ilk planor » kazanan baris olacaksa pkk ile yataga girerim » barack obama vs john mccain » sausozluk » kanye west gozlukleri » petrol fiyati duserken benzinin fiyatinin inmemesi » pkk nin silah birakip teslim olmasi » orhun yazitlarini orhun entryleri seklinde girmek » 10 ekim 2008 ankara depremi » kuzgun » fc oranges