gomlekte ruj izi kalmasi 

kapat
  1. hızını alamamış bir kadının gömlekte bıraktığı izdir.
    kanıt olarak kullanılabilir.
    kiyamet ul alamettir.
    (bkz: açıklanamayacak durumlar)
    #1004730 (katil balik nemo, 16.12.2006 00:51)
  2. iyice klişeleşmiş, boku çıkmış olay. filmlerde olur böyle şeyler zaten. demezler mi be karı öpücek yer mi bulamadın diye? ee derler haklı olarak...
    #1004745 (grandmaster flash, 16.12.2006 00:53)
  3. fettan bir kadının kasıtlı olarak ,adamın karısı sevgilisi varsa, görsün de hır çıksın diye adamın gömleğini damgalaması maksatlı eylemdir.
    #1520507 (limonsuz diyet kola, 12.04.2007 21:03)
  4. fettan bir kadının erkeğin hiç sucu yok tabi
    nedemeye gerekse erkeğin gömleğinde dudaklarının rujlu izini bırakmasıdır.yazık adama ayol.*
    #1520519 (handushka, 12.04.2007 21:07)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

gomlekte ruj izi kalmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gomlekte ruj izi kalmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gomlekte ruj izi kalmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gomlekte ruj izi kalmasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» bunu yazan tosun okuyana kosunu okuyunca kizan tip » akademya » portakalli serbest muhasebeci corbasi » kafama sikar giderim » baba » muhim degil » loco roco 2 » arnavut atasozleri » yildizlar » yas maya » zoruna gidenin borusuna gitsindeki boru » petrol fiyatlarinin 50 dolarin altini gormesi » yemekteyiz nika » akbank in 1500 personelini isten cikarmasi » egitim fakultesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kara gozlum » ataturk insandi » fikir » mysql server has gone away » allegori » al bunu sana aldim » sic semper tyrannis » mahsun kirmizigul un lanetli olmasi » fon makinesiyle uyku » hidrolik ve pnomatik » uzun boylu mavi gozlu sari sacli ferdici » kelime oyuncusu » eski sevgilinin dogumgunu » eric cartman » felon