golun avantaji olmaz 

kapat
  1. futbolda en temel kurallardandır. en büyük avantaj gol olduğu için gol olmadan önce herhangi bir defolu durum olursa bir ceza durum olmaz ve gol verilir.
    #1165618 (sen bana bu diyemezsin, 17.01.2007 01:22)

© 2008 - uludağ sözlük

golun avantaji olmaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. golun avantaji olmaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu golun avantaji olmaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» brutal death metal » yan basmak » herkes gibisin » ismet birsel » plastik fasulye » richard dawkins » pallacanestro treviso » crippled inside » kestane mavisi » ben cekersem buyuk cekiyorum a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games