gollum tarzi kisa mesaj gondermek 

kapat
  1. "canimssssss nasilsinnssss cok ozledimssss"
    $eklinde kisa mesaj atmaktir. bunu yapanlarin sanirim buyuk cogunlugu kizdir. lakin o kiz dunyalar guzeli bile olsa bu mesaj okundugu an gozumun onune gollum'un salyali hali geldiginden pek bi tiksindirici olmakta. uzak durunuz, en guzeli gidip yeni hat almak.
    #1684907 (Antistar, 25.05.2007 15:18)

© 2008 - uludağ sözlük

gollum tarzi kisa mesaj gondermek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gollum tarzi kisa mesaj gondermek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gollum tarzi kisa mesaj gondermek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» no poetry » while the cold winter waiting » salma hayek » yaratiliscilik » pkk nin silah birakip teslim olmasi » thinking substance » her turlu tip alaninda uzman anne » siz de mi seriatcisiniz be » kendine gomulmek » chp li cankaya belediye baskaninin rusvet skandali » yaran msn iletileri » peygamber sabri gerektiren meslekler » vanti lator » silmekten asinan burun » habu diyar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kaynana semra » kimse yazmazsa ben yazarim » como el agua » aydin karabulut » yandaki okul servisi » sunnet dugunu » apo nun tsk binbasisiyla ayni binada oturmasi » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » avcilar kampusu » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » yalcin kucuk » alternatif var misin yok musun diyaloglari » babanin sapkasini yere dusurmek » janos eckmann » the midnight meat train