golden brown 

kapat
  1. the stranglers'dan süper bir snatch soundtracki. klibi, sözleri, ritmi, huzuru. mutlaka dinlemeli.
    #623251 (hafiye, 10.09.2006 20:01)
  2. eroine yazılmıştır. aslında punk grubu olan stranglers'ın vals tadındaki eseridir. eroin sanılanın akisne beyaz değildir.(golden brown) ha bunu da "ben her boku yaşadım olum hehe" demek için demiyorum yoksa işim olmaz kimyasalla.
    #738164 (martin edilen, 14.10.2006 23:57)
  3. snatch gibi fevkalade aşmış bir filmin halihazırda muhteşem yapısını, her haliyle daha da güzelleştiren şarkı.
    #1025335 (louis cyphre, 20.12.2006 03:46)
  4. vals tınısıyla kulağa çok hoş gelen parça.
    ayrıca snatch'de çalmaya başlayınca,
    "al işte, eheheh" havasında bir ifade belirttirir.
    neşe dolu bir müzik, hüzünlü vokal.
    iyidir iyi.

hafiften yann tiersen'i de çağrıştırmıyor değil.
    #1242665 (Eqin, 01.02.2007 16:04 ~ 18:25)
  5. şarkının sözleri:

golden brown texture like sun
    lays me down with my mind she runs
    throughout the night
    no need to fight
    never a frown with golden brown

every time just like the last
    on her ship tied to the mast
    to distant lands
    takes both my hands

golden brown finer temptress
    through the ages she's heading west
    from far away
    stays for a day

never a frown
    with golden brown
    #4314122 (gulhan seven adam, 03.12.2008 22:46)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

golden brown başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. golden brown ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu golden brown nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about golden brown. Copyrights of the articles are belong to their authors.