gol yerim ama neyseki rexona kullaniyorum 

kapat
  1. yediği her golde "benim gibi üst düzey bir kaleciye atılmışsa kesinkes ofsayt vardır" şeklinde düşünüp ağlarında gördüğü her top sonrası yan hakeme dönüp kolunu kaldıran rüştünün yeni reklam filmi sloganı.
    reklamda rüştü bir gol yer ve yine kolunu kaldırır. schildenfeld ve diğer ibolar direk yere yığılır. sonrasında rüştü akıllanır ve rexona kullanmaya başlar.reklamın devamında baki rüştünün koltuk altından gelecek o mis kokuyu duymak için bilerek rakibe ikram yapar.
    herkes mutludur.
    #3145304 (eroica, 15.03.2008 22:06 ~ 22:07)

© 2008 - uludağ sözlük

gol yerim ama neyseki rexona kullaniyorum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gol yerim ama neyseki rexona kullaniyorum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gol yerim ama neyseki rexona kullaniyorum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» muzik kulagi » ne istedigini bilmemek » 0 5 uc » michael clayton » omru uzatan seyler » kovmirim ule » 2455 sayfalik iddianame okumak » her gece » iselek » bobby tatketcap a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci