gol atamadigin takimdan 3 gol yemek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. 10 gol atilan takimdan 3 gol yemek
  2. kayseri nin 7 attigi takimdan 5 yemek
  3. lugano takimdan gitmesin
  4. takimdan ayri duz kosu
  5. takimdan ayri duz kosu yapmak
  6. bir takimdan x gomlek ustun olmak
  7. hic kimse takimdan buyuk degildir
  8. takimdan gonderilen futbolcunun takima bok atmasi
  9. kendini milli takimdan ustun sanmak
  10. iddaa sayesinde her takimdan haberdar olmak

© 2008 - uludağ sözlük

gol atamadigin takimdan 3 gol yemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gol atamadigin takimdan 3 gol yemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gol atamadigin takimdan 3 gol yemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sabah » shutter » balikesir universitesi » mehmet simsek » yapay zeka » yigit ozgur » terorizmle vicdani ret hakkinin ilintisiz olmasi » kareem said » seyyar pilavci » uludag sozluk moderasyonu » kumarda kaybettim askta kaybettim » sevgilinin inatci olmasi » bir deniz feneri vardi ne oldu » the fountainhead » dolunayisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kate winslet » toru topu 6 mac yaptik kac puan toplayabilirdik ki » ikircik » mantar » state of mind » besir atalay » lost un en guzel bayani » fenerbahce ye teknik direktorluk icin basvurmak » issiz adam » 9 teroristin cesedi bulundu » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » thomas alva edison » bir sozluk celebritysi olarak guiza » atlet ustu pantolon askisi popcusu » yigit ozgur esprileri