gokyuzune akan irmak 

1. 12 mart muhtirası ile hapse atılmış genç bir üniversite öğrencisini ve onun çevrsinde gelişen olayları anlatan; dönemi etkili anlatan bir oner yagci kitabıdır. *
    #1245906 (dunyayategetgecenadam, 02.02.2007 04:23)

© 2008 - uludağ sözlük

gokyuzune akan irmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gokyuzune akan irmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gokyuzune akan irmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ekim 2008 ankara ulasim zammi » yapilmis en aptalca dalginlik » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » deniz feneri » mircea lucescu » hep boyle kal » corlu » yerel radyo reklamlari » amin oglu behcet » i guess you re right » tren yapan mahallenin son istasyona varmasi » uludag sozluk yazarligi yemini » turk dizisi cekmek icin gerekenler » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » felsefenin tesellesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » moderator bizim siparis nerde kaldi » se7en » ciftin ozel gunu » mehmet ali nuroglu » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » cumartesi yarim gun calismak » bionic commando rearmed » bak ne diyor kayahan abi » tuhh kahretsin » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » istanbul da yasama vergisi » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » ask susturur » yazin sicaktan kisin soguktan sikayet etmeyeceksin » bir joker olarak ergenekon