gokyuzune ait dusler 

kapat
  1. bir mutluluk devşirmesidir aslında uzun zamandır gülümsemeyen martılar için. elinden alınmış ne varsa bu uğurda, hepsini yeniden toparlamak, bavuluna yerleştirmek ve daha kısa bir an dilimi için uzaklaşma vaktidir. ömrünün bir yanı kadar kendin bildiğin birilerine ait yakınlaşma hissidir velhasıl bu şiirleşme.

(bkz: su düşleri)
    #2125012 (arup, 13.08.2007 16:18)

© 2008 - uludağ sözlük

gokyuzune ait dusler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gokyuzune ait dusler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gokyuzune ait dusler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sinirlenmek » mutlu ol yeter » volkan demirel in avrupa macerasi » sozumona » dusunce gucuyle klavye kullanmak » yaran diyaloglar » red alert 2 yuri s revenge » jan jojem » marrone » albert einstein » 402 nolu sinifin cocuklari » bak ne diyor kayahan abi » asil tendonu kopsa stad inlermis » oyla beni oyla beni oyla beni » americanista » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » le dejeuner des canotiers » yaran nickler » ask ayirir » osmanli cumhuriyeti » kaan altan » royal academy of dramatic art » muhalif oldugu icin hapse giren insan » capa » dunyanin en mutevazi adami » universitede hocalara verilmis ayarlar » nazli oksuz » dunya evi » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » erkek delisi » adnan senses