goktug senkal 

kapat
  1. Haluk levent'in arkasında konserlerde gitar çalarken ve "Türkiye Turnesi(2003)" ve "Annem'in Türküleri" adlı albümlerde gitar çalışıyla keşfettiğim usta gitaristdir, kendisinden çok güzel şeyler beklediğim, web sitesi şu anda hacklenmiş olan kişi.
    #493703 (daglien, 03.08.2006 20:16)
  2. 1977 Canakkale dogumlu ıyı gıtarıst. Haluk Levent'e katkısı buyuktur.
    #821417 (BlindGuardian, 06.11.2006 11:30)
  3. demir demirkan'la klipte ve bazı konserlerinde performans sergilemiştir
    #1446177 (ruvo, 23.03.2007 23:20)
  4. Kocaeli üniversitesi Hukuk fakültesi mezunudur. Yanılmıyorsam babasıda müzisyendir.
    #2255680 (monster88, 03.09.2007 18:53)
  5. gitarı kouşturmasını bir tarafa bıraktığımızda, dönüpte "bize fantastic four'da diyebilirsin" dediğinde benim için olayı bitirmiştir.
    #3389183 (anlamcogaltici, 12.05.2008 21:23)

© 2008 - uludağ sözlük

goktug senkal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. goktug senkal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu goktug senkal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bir gun herkes teletabi olacak » agiz yirtmak » ernesto che guevara » sivrisinege ucan tekme atmak » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » banyoda yapilan salakliklar » vanti lator » sucugu dogradiktan sonra soymak » kardes turkuler » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » ask acitir » tersten yazmak » 22 kisiyle online olmak » rosetta tharpe » melda irmakkesen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lake station » tori amos » pgm301 » jiriskop » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » ilk deniz ucaklari » penisin var derdin var » charlie wilson s war » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » fatihkul » bir populer kultur magdurunun ruyalari » ernest hemingway » ilkokulun vazgecilmezleri » nickimicinotuzharfgerekiyormus