gokten kate yagsa bize hugo duser 

kapat
  1. bahtsız bir others özdeyişi.
    #2721182 (ogasi, 20.12.2007 18:33)
  2. (bkz: my name is sayid and i am a stripper)
    #2721195 (meviq, 20.12.2007 18:36 ~ 18:37)
  3. devamı da o da yerden seker, götümüze girer şeklinde olabilen bir önermedir.
    #2721199 (entry kabizligi cekiyorum, 20.12.2007 18:36)
  4. bir başka örnek için;

(bkz: gökten meg ryan yağsa , bize er ryan düşer)
    #2721350 (MrSercan, 20.12.2007 19:09)

© 2008 - uludağ sözlük

gokten kate yagsa bize hugo duser başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gokten kate yagsa bize hugo duser ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gokten kate yagsa bize hugo duser nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» isin karaca » torrent ten dosya indirmek » konusmak varken sacmalayan insan modeli » czech national basketball league » aerius nasonex kloroben uclusu » metin 2 » yayinda ve yapimda emegi gecen herkese tesekkurler » hizli zap yaparken 1 sn de kanala karar vermek » canim evlenmek istiyor ulan » geometri ataturk un gelistirdigi bir bilim dalidir » hayata dair ic burkan detaylar » diazem » knut hamsun » yar bana varmadi » lars ulrich » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » frank gambale » samimiyet » yeni baslayanlar icin antarktika » ats iki » 21 inci yuzyilda hala sag sol kavgasi yapmak » nba de zenciler dunyada tatarlar » rock your body » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » allah seni top etsin » hakan celik » verbal » eski sevgili basliklarini gorunce coken huzun » hipoparatiroidi » asansor kullanmayi bilmeyen insan » tarik ziya ekinci