gokten diski yagmasi 

kapat
  1. habertürk' te yer alan acaip haberlerdn bir başkasıdır. yorumlara dikkat sayın ahali.
    --spoiler--
    ingiltere'nin başkenti Londra'da çocuklu bir çiftin yatak odasının tavanı aniden düşen bir buz kütlesiyle delindi. Olayın şokunu yaşayan 33 yaşındaki Peta Simey, "Biz yatak odasında 6 aylık oğlumuzla oynarız. Üzerimize düşseydi hepimiz ölebilirdik. Tazminat talebinde bulunacağız" diyor. Evin yatak odasına dağılan buz parçalarının insan dışkısı şeklindeki kokusu cismin uçak tuvaletinden düştüğüne dair ilk kanıt olarak sunuluyor.

http://www.haberturk.com/...cat=180&dt=2008/04/15
    --spoiler--
    #3275158 (isi degistirgeci, 15.04.2008 22:20)

© 2008 - uludağ sözlük

gokten diski yagmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gokten diski yagmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gokten diski yagmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» adam brody » mayina basip sehit olmak » beymen » turk silahli kuvvetleri » genetik ozellikleriyle ovunen insan » total war » birisine 40 defa seovi dersen seovi olur » fatih terim in fenerbahce ye transfer olmasi » active worlds » esat edin » fadil vokri » yaran haber yorumlari » testislerin sivri topuklu ayakkabiyla ezilmesi » ailelerin yazdigi notlar » azrak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hayal kirikligi » yakinlik » didier drogba nin aziz baskanim beni al demesi » tum yenilgilerin sorumlusunun hakem olmasi » hasan sas » 1 4 yetmedi mi » samimiyetsizlik » allahsiz sevgili » mutlulugun resmi » wicker park » makale araniyor duyurulari » 7 ekim 2008 » the uffspring » imper » izhar