gokhan ozcan 

kapat
  1. deneme tarzi yazilariyla gönlümüze taht kurmus yazar..
    yazdiklariyla dünyamiza kücük bir delikten sizan umut isiklari yayan,
    hüznümüzle barismamiza, hatta hüznümüzü haylice eglenceli hale getirmemize olanak saglayan yazilariyla, gercek hayat dergisinde, yeni safakta yazan yazar..
    hicbisey, gunlerin golgeleri, ruh yordami yazdigi kitaplardir..

"ne kadar azim.yollarda durup azimsaniyorum.azim saniyorum.vücudiyetim bahcelerdeki maydanozdan daha mi az önemli?ben öyle saniyorum..*"
    #193422 (süpürgesiz cadi, 24.04.2006 04:52)
  2. " insanların yine kapılardan baktığı bir marttı.
    doğuldu.
    bir kere doğulunca ebenin ellerinden aşağı doğru sarkıtılmak kaçınılmazdı.
    kaçınılmaz olmayan öyle başaşağı unutulmaktı.
    mecburen...
    o günden beri durmadan biriktirildi herşey.
    şimdi o herşey sunuluyor size : hicbisey. "

der hicbisey kitabının arka kapağında.
    kendisine ankara vadi kitabevinde hakan albayrak ya da nihat genc ile sohbet ederken görmek ve kitabını imzalatmak mümkündür.
    #525818 (populizmin köküne kibrit suyu, 11.08.2006 13:28 ~ 16.08.2006 17:19)
  3. artık -fotoğraflarıyla- istisnai net'ten takip edilebilecektir.

http://www.istisnai.net/017/ozcan_foto.asp
    #889977 (nuh tufan, 21.11.2006 16:34)
  4. çok iyi bir fotoğraf sanatçısıymış. *
    http://www.istisnai.net/019/ozcan_foto.asp
    #1195163 (sesli, 23.01.2007 18:20)
  5. babamdır. tıp doktorudur.
    #1195407 (bitter çikolata, 23.01.2007 19:13)
  6. ironi dolu yazısı için:

http://www.yenisafak.com....09.2007&y=GokhanOzcan
    #2345879 (grand ekinoks, 20.09.2007 05:34)
  7. "Kırılganız. Bir dağa tırmanırken, kör bir kuyuya düşmekten korkarız. Bir sırrı aşikar ederken, ortada çırılçıplak kalmaktan korkarız. içimizi yakan ateşin aniden sönüvermesinden korkarız. En yükseklere doğru kanatlanan uçurtmamızın ipinin kopmasından korkarız. Tellerimize konan kuşların ürküp kaçıvermesinden korkarız. Cebimizdeki son küçük heyecanların yitip gidivermesinden korkarız. Kırılganız. Yalnızlığımızın uzayıp kısalarak sıradanlaşmasından korkarız. Hayatın ipeksi zarının, gerçeğin yalın kılıcıyla yırtılmasından korkarız. Bildiğimiz bütün yolların, anahtarı yitirilmiş kapılar gibi kilitlenivermesinden korkarız. Doğrunun sedef düğmesinin, yalanın kara deliğine iliklenivermesinden korkarız. Kırılganız. Aşkın dillere destan karambollerine karışmaktan korkarız. Varlığımızın ütüsüz hallerini, hayatın çamaşır iplerine asmaktan korkarız. imgelerin kuştüyü yastıklarında uyuklar, şiirin derin vadilerine düşmekten korkarız. Kırılganız. Duygularımızla suya dokunmaya, halkalanıp yeryüzüne yayılmaya korkarız. Bütün gurbetlerden çekilip, kendimizde toplanmaya korkarız. Bir değirmentaşı misali, ölesiye dönmeye korkarız. Bir buğday tanesi gibi unufak öğütülmeye korkarız. Kırılganız. Sıfatsız kurulmuş bir cümlede yitip gitmekten korkarız."
    #3443528 (clones, 25.05.2008 01:24)
  8. pazartesi ve perşembe günleri yeni şafak'ta yazan sarışın yazar.
    #3455054 (derdev, 27.05.2008 17:46)

© 2008 - uludağ sözlük

gokhan ozcan başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gokhan ozcan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gokhan ozcan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» korece » 1512 » hayvan keserek bayram yapmayi aklim almiyor » saglik havuzu » duzce manset » dur bi caldirayim » cix mekanda ayran icmek » uludagsozluk » 27 agustos 2008 steaua bukres galatasaray maci » through the rain a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games