gokhan dabak 

kapat
  1. "koyumun delisiyim
    guzellikte birinciyim
    bahceye deve girmis
    pisirip yedik"

seklinde sarki sozleri olan bir vatandasimiz
    #11473 (gwen dibley, 15.01.2006 02:18)
  2. leman yazarıdır.deli cevat ürettiği en önemli karakteridir
    #129845 (scarface, 24.03.2006 17:38)
  3. ferdiun duzagac'ın orjinal altyazili albumünde Mavi Tekme adlı keyifli şarkısıyla misafir sanatçı olarak bulunmuş müzisyen, leman çizeri..
    #220283 (lost, 08.05.2006 02:08)
  4. (bkz: reçel)
    #324228 (prestij muzik ailesi, 07.06.2006 02:06)
  5. deli cevat adında şizofren bir karakterin çizeridir ve akıl hastanesinde yattığı söylenir.

çizimlerinde geçen dialogları okuduktan sonra çok olası bulduğum bir söylentidir.
    #1894432 (ThoRiuM, 09.07.2007 20:27)
  6. yıllardır amansız bir miskinlik hastalığının pençesine düşmüş durumda yatağımda uyuklamaktayım.
    nasıl ki lösemili çocuklara moral olsun diye idolü olan sevdiği futbolcular getirilir hasta yatağının baş ucuna, ben de öyle istiyorum ki uyku ile uykusuzluk arası naylon staj yapan zürafaları düşünürken bir dost sesi belirsin ve melodik bir şekilde "uyan da bak gökhan dabak" diye seslensin bana. karşımda idolüm gökhan dabak'ı göreyim ve bir nebze olsun kendime geleyim.

sonra böyle saçma bir entry yi sözlüğe girip deli cevata olan bağlılığımı göstereyim, onu onore edeyim.

son olarak ona absürdülük ve saçmalama tarzındaki yazımsal başarısını, bu yönde işleyen mizahi zekasını karikatürlerine daha güzel bir şekilde uyumlaması gerektiğini hatırlatan sitem-tavsiye baabında bir gönderme yapayım.

-manav herif versin bana oradan iki kilo domatesler diimi cevat abi?
    -evet
    #2998466 (eroica, 13.02.2008 18:20 ~ 18:22)
  7. (bkz: asuman dabak)
    #2998475 (isildur, 13.02.2008 18:22)
  8. recel isimli çok acayip bir albümü vardır, yildiz tilbe'nin de yer yer vokal yaptığı albümde, albüme adını veren şarkının sözleri şöyle:

dudağına reçel bulaşmış
    sordu bez nerede?
    dedim ki sakladım
    bil bakalım niye?
    reçellenmiş dudakları
    öp beni öp beni öp beni der gibi halleri
    aman aman aman aman of
    çok güzel çok güzel
    #3726867 (sacriter, 27.07.2008 00:51)

© 2008 - uludağ sözlük

gokhan dabak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gokhan dabak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gokhan dabak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» serdar akinan » alonso solis » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » esekcilik » peygamber sabri gerektiren meslekler » insanlik onuru » muzaffer eryilmaz » al sana bir gobek ver bana bir bebek » syme » beirut » mahsun kul » thomen stauch » galatasaray formasi » incir pub » vesselam » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turklere ozgu davranislar » le fabuleux destin d amelie poulain » vampir yarasa » ayelet zurer » fleisch » gercek » breaking bad » turk kizlari » kime derler sana derler » ask konusturur » asante » turban » rosetta tharpe » bon iver » 21 yuzyilda hala sol gorus barindiran ilginc insan