gokhan butunler 

kapat
  1. panik grubunun deniz yilmaz la beraber vokalliğini yapan zaat.oldukça değişik bir stile sahip olmakla beraber çok eğlenceli bir insandır
    #642526 (sadee, 17.09.2006 14:14)
  2. rock'n roll konusunda baya bi bilgiye sahip, eğlenceli, renkli kişilik. sevilesidir, candır, ciğerdir.panik şarkılarından birçoğunun altına bu şahsın imzası bulunmaktadır.
    #653452 (dokuzhanim, 21.09.2006 13:48 ~ 13:49)
  3. kendisi askerden henüz dönmüştür. panikfan üyelerinin toplanacağı cumartesi günkü buluşmaya kendisi de katılacaktır.
    #1963065 (psychofobia, 18.07.2007 23:02)

© 2008 - uludağ sözlük

gokhan butunler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. gokhan butunler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gokhan butunler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» monica belluci » kum kirlangici » ayeser » ukrayna » zeki muren » zamane sozluk » hanim hanimcik guzel ve tokgozlu kiz » senin sorunun ne dostum » le color » dogunun limanlari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci