gokhaann 

kapat
  1. aramıza yeni katılan dördüncü nesil çaylak ve aynı zamanda kadim dostumdur, hoşgelmiştir.
    (kedisever satanist, 12.07.2007 20:19 ~ 15.07.2007 20:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kabul » chun li » bank asya birinci lig » akrep burcu » yar olmadin » lanet olsun seviyorum » bf 109 » you shall rise » cocuklar inanmayin demistik » entry ve nick uyumu » kotu adam » turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » erkek arkadasinin lezbiyen oldugunu anlamak » severken terk etmek » essekogluessek » ain t love grand » gercek bir askin ardindan kalanlar » sana ne » ii beyazid kulliyesi » cinsel iliski teklifini reddeden erkek » uludag sozluk moderasyonu » 2007 secim anketinde akp nin yuzde 42 oy olmasi » hakan balta nin hamile esi » her sene tekrarlanan haber kliseleri » asik olamamak » 2009 turkiye gp » fenerbahce yenilince biz de yenilmis sayildik » alameda » iserken sicmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa