goguslere bosalmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. goguslere jelibon taktirmak
  2. goguslere bakmanin omru uzatmasi
  3. minyon olup iri goguslere sahip olan kiz
  4. goguslere silikon yerine sisme balon taktirmak
  5. bosalmak
  6. gec bosalmak
  7. peceteye bosalmak
  8. aglayarak bosalmak
  9. sarsilarak bosalmak
  10. erken bosalmak

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

goguslere bosalmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. goguslere bosalmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu goguslere bosalmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about goguslere bosalmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ismail kucukkaya » karasinek » ataturk olmasaydi adim abraham sweetvoice du » simdilik sadece bekleyecegiz » 2006 dunya kupasi finali » yansimalar » sbf tkp » pasamiz cok sakacidir da » geri zekali » aleko bacanos » kardese yapilan iskenceler » johnnyturhan » nike mercurial rose » oss de kutucuk doldurma gerilimi » mas que nada » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendimden nefret ettirmek icin boyle yaptim » umut sarikaya » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » ahmet yildiz olmedi » hic oy vermeyen yazar » stt » bir kadin tarafindan sifirlanmak » there s something about mary » bolumunu sevmeyen ogrenci » marty friedman » windows live messenger » zeki demirkabiz » facebook taki bir milyon kisi olma hevesi » mahler senfoni no 3 » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek