gogsunde kelebek dovmesi var 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kelebek dogulmaz kelebek olunur
  2. gogsunde ayi oturmasi
  3. sevdiginin gogsunde uyumak
  4. sevdigini gogsunde uyutmak
  5. anne gogsunde aglamak
  6. defterini gogsunde tasiyan kiz
  7. sevdiginin gogsunde uyumazsa olecek
  8. gogsunde ay yildiz olan inek
  9. topu gogsunde yumusatan futbolcu
  10. kafasinda beyin gogsunde yurek tasiyan insan

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

gogsunde kelebek dovmesi var başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gogsunde kelebek dovmesi var ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gogsunde kelebek dovmesi var nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gogsunde kelebek dovmesi var. Copyright of the articles are belong to their authors.

» dinamo tiran » max payne » stadyum » termodinamik » happy christmas » kriz teget gecti » prezantabl » isvec kraliyet bilimler akademisi » pasamiz cok sakacidir da » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » ataturk e tapan kesime kahkahayla gulmek » football manager » we are motorhead » karadeniz deki petrol rezervi » takim tutan kizlarin feneri tutmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ersin karabulut » iett nin yeni akbil kutulari » heroes » hypnogaja » arda turan » edip buran spor salonu » turkiye nin arkasindan guldugu insanlar » felon » betmoun » ben iyi bir iliski hak etmiyorum » nike mercurial rose » aerius » cep telefonunu kulagindan dusurmeyen polis » sozlukte az takilarak entelektuel olmaya calismak » delikanlimuhendis