gogol bordello 

/ 2
kapat
  1. başta biraz itici gelen ama güzel müzik icra eden, rock'n coke sonrası türkiye'de daha çok duyulmuş bir grup.
    #2062196 (cutcut, 03.08.2007 13:27 ~ 02.10.2008 01:42)
  2. gerçek çingeneler tarafından kurulmuş gruptur. harika müzik yaparlar...
    #2342614 (korlerulkesindeaynasatanadam, 19.09.2007 18:10)
  3. Renkli kıyafetleri ve eğlenceli duruşları ile "Deli" hatta "zırdeli" lafını hakeden, Heralde müzik için değil de animasyon için çıktı bu palyaçolar ön yargısını müziğe başladıkları anda silip atan, madonna ile bile aynı sahneyi paylaşıp Dünya sathında ünlü olan punk'ımsı çingene müzik topluluğudur. think locally fuck globally, punk rock parranda, start wearing purple gibi sarkilari uçurur. Bi durun soluklanın arkadaşım nedir bu böyle?
    #2403615 (jacksparrow, 30.09.2007 05:29 ~ 05:31)
  4. (bkz: google bordello)
    #2529398 (jack, 28.10.2007 20:15)
  5. son albümleri 'super taranta'yla özünden hiç bir şey kaybetmemiş, alcohol ve supertheory of super everything ile beni büyülemeye devam etmişlerdir...
    #2859872 (schezophreniac, 18.01.2008 23:32)
  6. 3. türkiye konserlerini 22 haziran'da efes pilsen one love fest 7 kapsamında yine istanbul'da verecek olan gypsy punk grubu.

ayrıca kime belirtmemiş ben ekleme yapayım; bordello, genelev anlamına gelir. genelevlerin en eğlencelisidir gogol olanı.
    #3447994 (beerserk, 26.05.2008 00:46)
  7. efendim, sulukule'nin yıkılmasını protesto etmek için konserlerinin sonrasında sulukuleya gelip,romanlarla birlikte çalıp oynayarak gönüllerimizdeki yerlerini daha bir sağlamlaştırmışlardır. eh, ne de olsa çingenelik,romanlık kanlarında var adamların.*
    #3586622 (z smart, 26.06.2008 22:33)
  8. çingene muziğini elektronik enstrumanlar kullanarak icra eden güzel ve kaliteli muzik yapan gruptur..lakin tadımlık bir gruptur..bir albumlerini bastan sona dinlediğinizde başınızı şişirir ve ufak bir sızı bırakır..o kadar şamata bir grup ki 10 şarkısı ard arda dinlendiğinde insanda kafa beyin bırakmıyor..o yuzden 2 yada 3 er şarkılık drajeler içerisinde alınması tavsiye olunur..
    #4018369 (sadettin kopek, 28.09.2008 00:52 ~ 00:54)
  9. new york 'ta çılgın high society partilerine çivi çakmış gruptur. evlerde, garajlarda ve muhtelif terk edilmiş mekanlarda daima onları görebilirsiniz.
    #4018378 (pietro pacciani, 28.09.2008 00:54)
/ 2
Copyright © 2008 - uludağ sözlük

gogol bordello başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gogol bordello ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gogol bordello nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about gogol bordello. Copyright of the articles are belong to their authors.

» elma yiyecegine erken yat » pendikspor » derste yapmaya got isteyen cilginliklar » cami yapilacagina akm yapilsin » masturbasyon » acibadem sutu » halayda bas cekmek icin kendini yirtan insan » meltdown » fenerbahce nin efsanevi yayla cup basarisi » san francisco » kaf kaf kaf sin sin sin kafsin kafsin kaf » orospu cocugu abdullah ocalan » genoa » altin aramak » vurdumduymazca osuradurmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » beni aglatma » melankolik » ctrl f » haber basliklarini entry giren yazar bozmasi » turkcell super lig 2008 2009 sezonu sampiyonu » eskisehir buyuksehir belediyesi » kopush fm » chp turban yasagini anayasa mahkemesine goturdu » evlenilen kizin 10 yas kucuk olmasi » yazdigi her seye arti verilen yazar » endoktrinasyon » pan am » slm lafina uyuz olmak » legrad » osuruguyla daglar yikan kisi