gofs 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. go
  2. go ahead
  3. go and fuck yourself
  4. go anilari
  5. go ask alice
  6. go away
  7. go coast to coast
  8. go daddy
  9. go down
  10. go fish

© 2008 - uludağ sözlük

gofs başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. gofs ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu gofs nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cebit bilisim eurasia 2008 » matias emilio delgado » imlec » serap saglar » besiktasin yabanci futbolcu trasferi politikasi » bilek corap » nivea » moan » icen mi gunahkar iciren mi » ciftler arasindaki boy uyusmazligi » fehmi emre gungor » abgeschopftes » tsk ya camur atmak » kari koca ipek araya giren kopek » leader of the dawn » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elektrik muhendisini tamirci sanmak » uludag sozlukteki kizillar » kecilere prezervatif takmak » surekli acikmak » badi ekrem » avrupa nin en iyi takimi fenerbahce » dis fircalamanin aslinda zararli oldugu gercegi » uzak » kendini bir bok sanan yazarlar » trabzon » alternativa » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » yuhalamak » yaprak sarmasi » huseyin celik